31 Mart 2017 Cuma

TURGUTLU’NUN PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Turgutlu’da yapılan yatırımları değerlendirmek için ilçeyi ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelere yaptığı yatırımlarla geleceğin kentlerini dizayn ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Turgutlu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ilçeye kazandıracağı projeler masaya yatırıldı. Hizmet binasında gerçekleştiren toplantıda Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar, bir sunum gerçekleştirerek, çalışmaların ilerleme seviyesi hakkında bilgi verdi.

Çağdaş projeler ilçeleri kalkındıracak
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçelere yapılan hizmetlerin aksamadan devam etmesi ve yatırımların sürekliliği için sık sık olarak toplantılar düzenleyerek, çalışmaların seyrini takip ettiklerini söyledi. Genel Müdür Coşkun, “İlçelerimizin, Manisa şehir merkezinden farkı kalmaması için büyük yatırımlara imza atıyoruz. Manisamızı 17 ilçesiyle Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına taşımak en büyük gayemiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün, çağdaş projeleri ilçelerimizi topyekün kalkındıracak. Manisalılar, Büyükşehirde hayatını sürdürmenin farkını yaşayacak” dedi.

Daha yaşanabilir yerleşim yerleri oluşturuluyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ise, ilçelerde yürütülen projelerin aşamalarını takip etmek için çalışma ziyaretleri düzenleyerek bilgi aldıklarını söyledi. Genel Sekreter Yalçınkaya, “İlçelerimizi düzenli olarak ziyaret etmeye devam ediyoruz. Projelerimizi yakından takip ederek, ortaya çıkabilecek olası aksaklıkların önüne geçiyoruz. İlçelerimize kazandırmaya devam ettiğimiz projeler sayesinde daha yaşanabilir yerleşim yerleri oluşturuyoruz. Diğer illerden ilimizi ziyarete gelen vatandaşlarımız, modern ve doğru yapılanmayla gelişmiş bir Manisa’ya tanık olacak” açıklamasını yaptı.