29 Mart 2017 Çarşamba

Manisa Büyükşehirle Evde Bakım Hizmeti Yüzleri Güldürüyor


Manisa Büyükşehir Belediyesinin Evde Bakım Hizmetleri büyüyerek devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Evde Bakım Hizmeti verilen aileleri ziyaret etmeye devam etti. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti ile yüzlerin güldüğünü belirten aileler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü ‘Evde Bakım Hizmeti’ her geçen gün hizmet ağını genişleterek daha çok aileye ulaşmaya devam ediyor. Hemşire, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistten oluşan ‘Evde Bakım Birimi’ çalışanları, vatandaşların “hayır duaları” ile evden ayrılıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Murat İnci ve ‘Evde Bakım Hizmeti’ gören vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde, Evde Bakım Birimi personelleri de bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile sohbet etti sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Cengiz Başkan Manisa için büyük bir şans”
Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşların sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, bu hizmeti genişleteceklerini ve daha çok kişiye ulaşmak istediklerini söyledi. Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşlar ise hizmetten çok memnun kaldıklarını belirttiler. Vatandaşlar, “Evde Bakım personeli artık ailemizin ferdi gibi oldu. Samimi ve içten bir şekilde bizlere davranıyorlar. Dualarımız bizlere bu desteği sağlayan herkesedir. Yaptığınız hizmetle insanların yüzü gülüyor, dualarını alıyorsunuz. Cengiz Başkanımız Manisa için büyük bir şans. Başkanımızdan çok memnunuz” diyerek duygularını ifade ettiler.