30 Mart 2017 Perşembe

Turgutlu Muhtarları Büyükşehir Çalışmalardan Memnun


MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci Turgutlu’da Karaköy, Kabaçınar, Hacıisalar, Akçapınar, Çıkrıkçı, Irlamaz mahallelerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesinin muhtar temasları Turgutlu ilçesi ile devam etti. Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Turgutlu’da 6 farklı mahalleyi ziyaret etti. Karaköy Mahalle Muhtarı İlhan Sülün, Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, Hacıisalar Mahalle Muhtarı Ali Acar, Akçapınar Mahalle Muhtarı Hamza Çalık, Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz ve Irlamaz Mahalle Muhtarı ile bir araya gelen Çevirmeci, muhtarlardan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mahallelerinde ihtiyaç duydukları hizmetlerin Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla hayata geçirildiğini belirten mahalle muhtarları ve bölge sakinleri Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Turgutlu’nun Projeleri Yolda
Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında Turgutlu’ya önemli hizmetler kazandıracağının altını çizdi. Arslan, Turgutlu Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, Kavşak Projesi, Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı, Ovacık Yaylası Doğal Kamp Alanı gibi projelerin Turgutlu’ya kazandırılacağını söyledi. Bu projelerin yanı sıra MASKİ ekiplerinin altyapı çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de üstyapı projelerini sürdürdüğünü belirten Arslan, Turgutlu’nun yıllardır beklediği hizmetlere kavuşacağını dile getirdi.