10 Mart 2017 Cuma

Hoş Geldin Şampiyon!


Antalya’da düzenlenen Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası’nda milli takım adına mücadele ederek şampiyon olmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Mert Şişmanlar, tüm Türkiye’nin gönlünü fethetti. Rakiplerine adeta minderi dar ederek Avrupa’ya milli marşımızı dinleten Mert Şişmanlar, Adnan Menderes Havaalanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi tarafından coşkuyla karşılandı.
Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası 4-5 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleşti. Düzenlenen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kulüp antrenörü İsmail Canıtez ve sporcuları Mert Şişmanlar, Batuhan Koçak, Niyazi Gökçen, Bahar Gülmak ve Batuhan Coşkun milli takım kafilesinde yer almayı başardı. Turnuvada, rakiplerini sırasıyla alt ederek Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası’nda, şampiyon olmayı başaran Mert Şişmanlar ve milli takım kafilesi, Adnan Menderes Havaalanı’nda coşkuyla karşılandı. Mili takım kafilesi Adnan Menderes Havaalanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Mustafa Ali Algın, Judo İl Temsilcisi Serhat Temür, yeşil-beyazlı sporcular ve aileleri tarafından karşılandı.
Sevinç Gözyaşları Döküldü
Aile bireyleri havaalanında milli takım kafilesini heyecanla beklerken sporcuların apronda görülmesiyle adeta şölen havası yaşandı. “Şampiyon” ve “Türkiye” sloganlarıyla karşılanan sporcuların ailelerine kavuşmasıyla birlikte sevinç gözyaşları dökülmeye başlandı.

Şampiyona Yuvada Coşkulu Karşılama
Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası Şampiyonu Mert Şişmanların da içerisinde yer aldığı milli takım kafilesine bir karşılama programı da Halil Onultmak Spor Tesislerinde yapıldı. Milli takım kafilesinin tesislere gelmesiyle birlikte coşku bir kat daha arttı. Başarılı sporcular meşalelerle oluşturulan koridordan tesise giriş yaptı. Zaman zaman duygu dolu anların da yaşandığı program hep birlikte pasta kesilmesiyle devam etti.

Sevinç ve Gurur Bir Arada
Sevinç ve gururu bir arada yaşadığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Gerçekleştirilen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor adına milli takımda sporcularımızın yer alması bizler için ayrı bir mutluluk. Bunun üzerine bir de sporcumuz Mert Şişmanlar’ın Uluslararası Ümitler Avrupa Kupası’nda büyük bir başarıya da imza atması bizleri gururlandırdı. Mert Şişmanlar rakiplerini bir bir alt ederek Türk Bayrağımızı göndere çekmeyi başardı. Bu gururu bizlere yaşatan milli takım kafilemizi ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün spora ve sporcuya verdiği destekle kulübümüzden daha nice başarılı sporcular yetiştireceğine inanıyorum” dedi.