15 Mart 2017 Çarşamba

MASKİ GÜVENLİĞİ ELDEN BIRAKMIYOR


MASKİ Genel Müdürlüğü, her ay düzenli olarak yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı’nı MASKİ ilçe şeflerinin katılımıyla Genel Müdür Yaşar Coşkun’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarda güvenlik önlemlerini en üst düzeyde tutmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un başkanlığında geçekleştirilen toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında alınması gereken önlemler anlatıldı. Toplantıya; Genel Müdür Coşkun’un yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay ile birlikte daire başkanları, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları ve MASKİ’nin 15 ilçede görev yapan ilçe şefleri de hazır bulundu.

Coşkun, 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutladı
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, konuşmasında iş yeri hekimi ve iş sağılığı uzmanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Coşkun, 17 ilçede yeni düzenlemelere gidilerek yürütülen çalışmaların daha hızlı ve emniyetli bir şekilde yürütüldüğünü belirtti. Coşkun’un konuşmasından sonra İş Güvenliği uzmanlarının hazırlamış olduğu slaytlar ile ilçelerde yürütülen çalışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. Yapılan sunumun ardından Genel Müdür Coşkun, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu ve bu anlamda güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutmak için büyük bir titizlik içinde hareket ettiklerini belirtti.