30 Mart 2017 Perşembe

TURGUTLU MASKİ’NİN ÇALIŞMALARI YAKIN TAKİPTE


MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’ndeki kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile beraber ilçe merkezinde MASKİ tarafından yapılan yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme esnasında Daire Başkanı Patel’e, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve MASKİ ilçe Şefi Mustafa Arıova da eşlik etti. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mimar Sinan Caddesi’nde yürütülen çalışmalarla 2 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi ve yağmursuyu drenaj hattı inşa ediliyor. Patel, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte cadde üzerinde yer alan dükkan ve hane sahiplerinin, aşırı yağışlarda oluşan yağmursuyu taşkınlarından kurtulmasının yanı sıra, sağlıklı kanalizasyon altyapısına da kavuşacaklarını söyledi.

Başkan Şirin’den MASKİ’ye teşekkür
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede hayata geçirdiği projelerle ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “İlçemizin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması noktasında MASKİ Genel Müdürlüğümüzle birlikte çalışıyoruz. Sağolsunlar, ürettikleri projelerle, yürüttükleri çalışmalarla her daim bizlere destek veriyorlar. Sayelerinde Turgutlumuzun altyapıya ilişkin sıkıntıları bir bir aşılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, ilçemizi daha da güzel bir yer haline getirmek için çok önemli projelere imza atıyorlar. Bu noktada MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a da değerli katkıları için çok teşekkür ediyorum” dedi.